Usluge   >    Fitness centar   >   
 •  
 • FIT & STRONG

 • FIT & STRONG je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim vježbačima, koji žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju, a pritom se i dobro zabaviti, razonoditi i opustiti.
  Opterećenje i tempo rada lako se prilagođavaju, rizik od povreda je mali, a korist velika – povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih skupina, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sistem (zbog čega je pogodan i za osobe koje imaju problema s koštano-zglobnim strukturama) i povećava aerobna izdržljivost.
  Posebnost ovog treninga je u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela te povećanje snage i izdržljivosti. Jednostavnije rečeno, FIT & STRONG vraća vas u top formu.


  Trening FIT & STRONG odvija se tri puta sedmično: nedjelja, utorak i četvrtak u periodu od 18,00 - 19,00 sati

  CIJENA: redovna cijena je 35,00 KM, za članice Nahle 30,00 KM, učenice i studentice 29,00 KM i penzionerke 26,00 KM


  INSTRUKTORICA: fitness instruktorica Amra Selmić

  NAČIN UPISA: Krajem svakog tekućeg mjeseca upisujemo polaznice za naredni mjesec. Mjesto se rezerviše isključivo uz uplatu na našem info desku od nedjelje do četvrtka u terminima od 12 do 20 sati u prostorijama EC ''Nahla'' Tuzla (Mitra Trifunovića Uče bb). 

  INFO: telefonom 035/205-699 ili e-mailom: info@tuzla.nahla.ba svakim danom osim petka od 12 do 20 h.

 •  
 • 19.08.2019
 •  
EDUKACIJSKI CENTAR "NAHLA" TUZLA
Mitra Trifunovića Uče bb, 75000 Tuzla

Tel/Fax: +387 35 205 699
E-mail: info@tuzla.nahla.ba